Vi har valt att bli återförsäljare för Nutroline. Det är produkter som är bra och vi själv har erfarenhet av dessa och rekomenderar er att använda till era pälsälsklingar.

Vi har även valt att ta in häst i sortimenetet. Då även det är något vi brinner för! 


För Hunden: 

Ur dessa tre fettsyrepreparat hittar du en skräddarsydd produkt till just din hund. Välj produkt enligt hundens ålder eller specialbehov. Ta storleken på din hund (eller din flock) i beaktande då du väljer förpackningsstorlek. Ifall din hund har både hud- och pälsbehov och exempelvis även artros väljer du både Nutrolin® SKIN & COAT och Nutrolin® HIP & JOINT. Ge i detta fall av den ena produkten på morgonen och av den andra på kvällen.

För Hästen: 

Fettsyror är ett rätt så nytt tillskott i hästens foderstat. Vi har utvecklat tre fettsyrepreparat specifikt för hästar. Ifall din häst har både hud- och pälsbehov och exempelvis även problem med lederna väljer du både Nutrolin® HORSE Skin & Coat och Nutrolin® HORSE Joint Duo. Ge i detta fall av den ena produkten på morgonen och av den andra på kvällen.

NUTROLIN SKIN & COAT

Ger välmående hud, päls, klor och trampdynor. Rik på essentiella fettsyror, speciellt omega-6 linolsyra, och E-vitamin för att förstärka hundens naturliga skyddslager. 

265ml

1000ml 

NUTROLIN SENIOR

Stödjer den äldre hundens hälsa. Rik på omega-3 EPA och DHA, lecitin, D-viitamin förlederna, hjärnan, sinnena, musklerna och immunförsvaret.

265ml 

1000ml 

NUTROLIN HIP & JOINT 

Återställer artroshundens rörelseglädje. Rik på omega-3 EPA och DHA tillsammans med lednutrienter för att upprätthålla ledernas rörlighet. 

150ml + 60 tbl 

450ml + 180tbl

NUTROLIN HORSE SKIN & COAT

Skyddar hästens hud och förbättrar pälskvaliteten. Rik på essentiella fettsyror, speciellt omega-6 linolsyra, och E-vitamin för att förstärka hudens naturliga skyddslager. 

3000ml 

NUTROLIN HORSE SPORT

Skyddar sporthästens muskler, senor och leder. Ger även ännu bättre återhämtning. Rik på omega-3 EPA, ETA, DPA och DHA och E-vitamin för att stödja den aktiva hästens hälsa. 

3000ml 

NUTROLIN HORSE JOINT DUO

Skyddar hästens leder och stödjer den multimodala vården av ledproblem. Rik på omega-3 EPA, ETA, DPA och DHA tillsammans med lednutrienter för ledernas hälsa. 

1500ml + 1500ml

Kontakta oss för frågor eller vid beställningar.

Vi kan även ta hem andra produkter från nutrolin säg bara till vad du önskar så fixar vi det!

mail@visbyhunddagis.se